Yo-kai Watch 4 aangekondigd voor de Switch

Een tijdje terug kondigde level-5 games aan dat alle toekomstige games van hun naar de Switch zouden komen. Ze voegen daad bij woord met de aankondiging van Yo-kai Watch 4.

In gelekte informatie van Famitsu wordt de nieuwe Yo-kai game onthuld. Volgens het tijdschrift zal de nieuwe game nog dit jaar in elk geval in Japan verschijnen. Helaas zijn er nog geen screenshots uitgelekt, maar de informatie die er is verteld dat het een exclusieve Switch game wordt en daarnaast personages zal bevatten van de Shadowside anime.

Jorden

Ik ben 21 jaar en sinds de N64 een Nintendo gamer in hart en nieren. Je kan mij bereiken via Twitter, Facebook, Google+, Youtube (https://www.youtube.com/user/MrJordenBakker) en Mail (jorden1506dailynintendo@gmail.com)

9 gedachten over “Yo-kai Watch 4 aangekondigd voor de Switch

Geef een reactie