Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Kunnen we 13 juli aan de slag met Splatoon 2: Octo Expansion?

Als we de Duitse Facebookpagina van Splatoon moeten geloven wel!

Als we de Duitse Facebookpagina van Splatoon moeten geloven wel!

We wisten al dat de uitbreiding deze zomer beschikbaar zou komen echter wanneer dit exact zou zijn heeft Nintendo niet bekend gemaakt. Nu lijkt de Splatoon facebookpagina van onze oosterburen echter wat verklapt te hebben. Er verscheen een afbeelding op de pagina met daarin 23 juli 2018 als releasedatum, nadat fans hierop reageerde is het echter direct weer offline gehaald door Nintendo.

Het is dus waar de fout ligt, was het een verkeerde releasedatum of is de datum hierdoor gelekt? Het is overigens niet heel gek als de release inderdaad zal plaatsvinden op 13 juli aangezien dan ook de nieuwe Splatoon amiibo uit zullen komen, hieronder zie je de afbeelding die inmiddels offline is gehaald.