Etrian Odyssey X verschijnt op de 3DS

Het laatste deel op de handheld van Nintendo.

Vandaag kondigde Atlus, zoals verwacht, een nieuw deel uit de Etrian Odyssey-serie aan. De naam van de game zal Etrian Odyssey X zijn en dit zal direct het laatste deel zijn op de Nintendo 3DS. Dat is wat Atlus de fans op het hart drukte bij de bekendmaking. Het is de bedoeling dat de nieuwe game al in augustus zal verschijnen in Japan. Wanneer Europa volgt is vooralsnog onduidelijk wel kun je hieronder alvast een trailer van de game bekijken:

Roël

Ik ben geboren in 1985 en al vanaf het begin betrokken bij DN in diverse rollen zoals redacteur, moderator en social media medewerker. Fan van natuurlijk Nintendo maar ik heb ook een Playstation in huis! Sportfreak en twitteraar (@_dimc85).

2 gedachten over “Etrian Odyssey X verschijnt op de 3DS

Geef een reactie