Zeraora officieel onthuld als een nieuwe Pokémon

Inclusief nieuwe trailer voor de aankomende film.

Zoals beloofd zou vandaag een nieuwe Pokémon voor Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon worden onthuld. Binnenkort zullen spelers de gloednieuwe, mythische Pokémon Zeraora kunnen verkrijgen. Zeraora is de Thunderclap Pokémon en is – zoals de naam al doet vermoeden – een Elctric-type. Het wezen werd voor het eerst getoond tijdens het Japanse televisieprogramma Oha Suta.

Zeraora zal samen met Lugia een rol gaan spelen in de aankomende Pokémon-film, Pokemon The Movie: Everyone’s Story. Voor de film is tevens een nieuwe trailer verschenen, welke je hieronder kunt bekijken. Daarnaast kun je hier ook de aankondigingstrailer van Zeraora zien.

Zeraora

Filmtrailer

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

3 gedachten over “Zeraora officieel onthuld als een nieuwe Pokémon

Geef een reactie