Direct-feed van Prototype ARMS en Splatoon

Bewonder de basis van beide games!

Voordat ARMS de game werd met unieke vechtersbazen met lange armen en voordat inktvissen werden opgenomen in Splatoon zagen beide games er totaal anders uit. Tijdens Game Developer Conference gaven de ontwikkelaars van beide games een kijkje in de keuken. Dit werd gedaan door middel van een lezing over de ontwikkeling van zowel Splatoon en ARMS. De lezing werd ondersteund door unieke beelden die hieronder toegevoegd zijn.

Al langer was bekend dat in de prototype van Splatoon vorm kreeg door een verfschietende Tofu, wat later de inklings werden. Hetzelfde geldt voor ARMS die al vroegtijdig aan de slag ging met de Joycon.

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

2 gedachten over “Direct-feed van Prototype ARMS en Splatoon

Geef een reactie