Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Switch-versie Wolfenstein II vergeleken met andere consoles

Dit weekend staat in het teken van PAX East. Wolfenstein II is een van de speelbare games voor de Switch. Deze beelden zijn nu vergelijken met de beelden van andere consoles.

Van 5 tot en met 8 april vindt PAX East plaats. Een groot entertainment festival wat zich onder andere richt op games. Wolfenstein II was van de partij.

Het was voor het eerst dat de Nintendo Switch-versie van Wolfenstein II speelbaar was voor het grote publiek. Voor het eerst kregen we dus ook beelden te zien waarvan we zeker weten dat het gameplay beelden zijn. Wanneer het spel uitkomt voor de Switch is nog niet precies bekend. De enige datum die we gehoord hebben is 2018, dat kan nog zomaar zes maanden duren. De beelden die we nu zien kunnen dus mogelijk nog veranderen.

Toch besloten de mannen van GameXplain er alvast mee aan de slag te gaan. Ze vergelijken hierbij beelden van de PlayStation 4 met die van de Switch. In onderstaande video kan je zelf zien wat de verschillen zijn.

Niet alleen GameXplain heeft de beelden vergeleken. Ook het YouTube account Nintendo World Report TV besloot de proef op de som te nemen. Zij vergelijken niet alleen met PlayStation 4 beelden maar halen ook de Xbox One beelden erbij. Beide versies kwamen eind vorig jaar op de markt. De Switch-versie verschijnt ergens in 2018. Bekijk hieronder de beelden van Nintendo World Report TV.