Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[PRIJSVRAAG] Win 3x SteamWorld Dig 2 voor de Switch

Maak kans op een van de drie digitale versies van SteamWorld Dig 2 voor de Switch!

Maak kans op een van de drie digitale versies van SteamWorld Dig 2 voor de Switch!

Tijd voor een nieuwe prijsvraag. In samenwerking met Image & Form mogen we drie digitale exemplaren verloten van de Nintendo Switch-versie van SteamWorld Dig 2. Deze game verscheen afgelopen jaar op Nintendo’s hybride console en werd door de media enorm lovend ontvangen. Een mooi kans dus om met deze topper aan de slag te gaan! Om kans te maken op een van de exemplaren reageer je op dit bericht alsmede op nog een ander nieuws- danwel forumbericht op DN.

Goed om te weten: het betreft downloadcodes voor de Amerikaanse versie.  Deze kun je gewoon downloaden op je Switch. Het enige dat je moet doen is een tweede (Amerikaans) account aanmaken of je account tijdelijk op Amerika zetten.

Meedoen kan tot en met 7 april. Om te reageren heb je een account nodig op Daily Nintendo. Heb je deze nog niet? Maak ‘m hier (gratis) aan! Veel succes!

Redactionele crew alsmede moderators op de website van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaars worden zo snel mogelijk na de laatste dag van deelname bekend gemaakt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Prijzen worden per mail of PM verstuurd.