Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Switch-versie King of Cards in beeld gebracht

Off-screen beelden van de laatste Shovel Knight-uitbreiding 

Off-screen beelden van de laatste Shovel Knight-uitbreiding.

In Amerika is het evenement PAX East in volle gang. Het evenement is het toneel voor gameontwikkelaars om hun nieuwste creatie te tonen en te bespreken. Dit is ook het geval voor Yach Club Games. De Amerikaanse Indie-ontwikkelaar, die bekend staat om misschien wel de allergrootste indie-platformer allertijden, heeft de beurs betreden met hun laatst uitbreiding voor Shovel Knight. Onder de subtitel “King of Cards” is het mogelijk om met King Knight de diverse levels te spelen met zijn unieke vaardigheden.

In de laatste uitbreiding is het de bedoeling om met King Knight de drie koningen te verslaan om het verdeelde land tot zijn koninkrijk te maken. De onderstaande beelden tonen de Switch-versie en laten een goede indruk achter. Voor wie eerder Shovel Knight: Treasure Trove voor de Switch heeft gekocht, kan dit jaar kosteloos aan de slag met King Knight.