Nieuwe gameplaybeelden Crash Bandicoot N. Sane Trilogy opgedoken

We hebben nieuwe beelden van Crash Bandicoot voor je.

Vorig jaar verscheen de bundel met drie Crash Bandicoot-games op de PlayStation 4 als een remaster. Dit jaar zal de game ook op de Switch verschijnen en op het game-evenement PAX East was Crash Bandicoot voor de Switch speelbaar. GameXplain heeft vijf minuten aan off-screen beeldmateriaal van Crash Bandicoot N. Sane Trilogy online gezet.

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy zal op 10 juli op Nintendo’s hybride console verschijnen.

Robin

Hey, ik ben Robin en ben 19 jaar. Mijn favoriete genres zijn metroidvania's, RPG's en games met een goede mysterieuze sfeer. Mijn favoriete games zijn de Phoenix Wright-games, Ghost Trick en de Mother-serie.

2 gedachten over “Nieuwe gameplaybeelden Crash Bandicoot N. Sane Trilogy opgedoken

Geef een reactie