Nieuwe Etrian Odyssey 3DS-game wordt 10 april bekend gemaakt

De nieuwe game wordt snel bekend gemaakt, maar om de livestream te kijken moet je vroeg op!

In december maakte Atlus bekend dat ze bezig waren met een nieuwe Etrian Odyssey game voor Nintendo 3DS. De game zal worden onthult in de lente en nu hebben we de exacte datum. Op 10 april om 12 uur in de middag Japanse tijd zal er een livestream plaatsvinden over de nieuwe game. Wie de stream wil kijken, moet vroeg op zijn: de livestream zal om 5 uur in de ochtend Nederlandse tijd beginnen.

Hieronder kun je de livestream alvast vinden waar over een paar dagen de nieuwe Etrian Odyssey wordt onthuld.

Robin

Hey, ik ben Robin en ben 19 jaar. Mijn favoriete genres zijn metroidvania's, RPG's en games met een goede mysterieuze sfeer. Mijn favoriete games zijn de Phoenix Wright-games, Ghost Trick en de Mother-serie.

EĆ©n gedachte over “Nieuwe Etrian Odyssey 3DS-game wordt 10 april bekend gemaakt

Geef een reactie