Nieuw beeldmateriaal Sushi Striker Switch opgedoken

De game die draait om sushi heeft nieuwe gameplaybeelden.

Sushi Striker: The Way of Sushido werd voor het eerst bekend gemaakt op E3 van vorig jaar. Waar toen alleen de 3DS-versie aanbod kwam, werd afgelopen maand ook een Switch-versie onthuld. GameXplain heeft de kans gekregen om op PAX East de Switch-versie te spelen. Ze hebben zeven minuten aan beeldmateriaal online gezet van de game vol sushi. Je kunt hieronder de beelden van Sushi Striker: The Way of Sushido bekijken.

Robin

Hey, ik ben Robin en ben 19 jaar. Mijn favoriete genres zijn metroidvania's, RPG's en games met een goede mysterieuze sfeer. Mijn favoriete games zijn de Phoenix Wright-games, Ghost Trick en de Mother-serie.

EĆ©n gedachte over “Nieuw beeldmateriaal Sushi Striker Switch opgedoken

Geef een reactie