Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Komt Spyro the Dragon toch naar de Switch?

Komt de remaster van de Spyro the Dragon-trilogie dan toch naar Nintendo's hybride console?

Komt de remaster van de Spyro the Dragon-trilogie dan toch naar Nintendo’s hybride console?

Na de remaster die de eerste drie Crash Bandicoot-spellen kregen kon eigenlijk niet uitblijven, ook de trilogie van Spyro the Dragon zal opnieuw worden uitgebracht. Het betreft hier de eerste drie titels in de serie. Activision kondigde dat eerder deze week aan. Het leek echter dat Switch-bezitters pech hadden, de remaster werd alleen voor de PlayStation en Xbox aangekondigd.  Toch lijkt er nog hoop te zijn voor Nintendo-fans. Op de Engelse Nintendo-webwinkel heeft enkele uren weldegelijk de Switch-versie online gestaan. Al snel werd deze melding weer offline gehaald  en officieel is de titel dan ook nog niet aangekondigd voor de Switch. De kans dat het nog gaat gebeuren is nu echter wel een stuk groter. De game stond enkele uren als volgt online: