Nieuwe off-screen Dark Souls: Remastered beelden

Er is off-screen beeldmateriaal opgedoken van Dark Souls: Remastered. 

Dark Souls: Remastered is een geremasterde versie van Dark Souls, dat eerder al verscheen op onder andere de PlayStation 3 en Xbox 360. In het spel keer je terug naar Lordran, wat zich op het randje van de afgrond bevindt. De beelden kun je hieronder bekijken.

Dark Souls: Remastered is vanaf 25 mei beschikbaar voor de Nintendo Switch.

 

Jordy Blanken

Al op een vrij jonge leeftijd kwam ik via mijn neef in aanraking met Nintendo via de Wii en de Nintendo DS. Ik was direct erg geïnteresseerd in het merk en deze interesse is in de afgelopen jaren alleen maar sterker geworden.

Eén gedachte over “Nieuwe off-screen Dark Souls: Remastered beelden

  • 05/04/2018 om 21:18
    Permalink

    De enige game die ik ga spelen op de Switch ! Dark Souls is MINE ! Mario tennis ga ik ook spelen dan he
    dus 2 games. Maar Dark Souls is mijn grote liefde.

Geef een reactie