Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Mugsters komt naar de Nintendo Switch

Team17, bekend van onder andere de Worms games, komt in de zomer met de game Mugsters. Dit spel zal ook op de Switch verschijnen. Lees hier meer informatie en bekijk de trailer.

Het spel Mugsters was al een tijd geleden aangekondigd. Vandaag werd bekend op welke systemen dit spel zal verschijnen. De Nintendo Switch is er daar een van. Het spel zal ergens in de zomer verschijnen.

Mugsters is een puzzelspel waarin je jouw personage veilig door een level moet weten te krijgen. Tijdens je ontsnapping kom je allerlei hindernissen tegen. Zo zijn er hordes met aliens die achter je aan zitten. Ook krijg je te maken met raketten, lasterstralen en andere obstakels tegen.

In het spel speelt fysica een grote rol. Door bepaalde delen van een leven te laten exploderen zal dat hele level veranderen. Even geen zin in dingen op te blazen, probeer dan te vluchten in een van de dertig voertuigen die in het spel zitten.

Naast een singleplayer speelstijl zal er ook een multiplayer stand aanwezig zijn. Je kan met twee spelers in co-öp vorm aan de slag gaan om je een weg te banen door de verschillende levels.

Een exacte lanceringsdatum voor dit spel is nog niet bekend. Wel is er al een trailer uitgegeven, bekijk deze hieronder.