Asdivine Hearts komt naar de Switch

Eerder kwam de game al uit op de Nintendo Wii U.

Door een vermelding op de Japanse eShop is bekend geworden dat Asdivine Hearts vanaf 12 april te downloaden zal zijn voor 1080yen.

De game van Kemco kwam zoals gezegd eerder al uit op de Wii U, dit was in 2016. Zoals we kennen van het Japanse bedrijf betreft het een RPG game. Kemco is al lange tijd verbonden aan de game industrie, al in 1985 bracht men men met Dough Boy voor de Famicom de eerste game op de markt.

Bekijk hieronder de Trailer van Asdivine Hearts:

Roël

Ik ben geboren in 1985 en al vanaf het begin betrokken bij DN in diverse rollen zoals redacteur, moderator en social media medewerker. Fan van natuurlijk Nintendo maar ik heb ook een Playstation in huis! Sportfreak en twitteraar (@_dimc85).

Geef een reactie