#TeamRocketTakeover

Bereid je maar voor!

Iedereen die vandaag de officiële social media kanalen van Pokémon heeft bekeken zal misschien geschrokken zijn, Team Rocket heeft de boel namelijk overgenomen! Op “The Official TEAM ROCKET youtube channel” is momenteel een bericht te horen van Meowth, Jessie en James, waarin ze iedereen bevelen zich bij hun aan te sluiten en voor eens en voor altijd Pikachu te vangen. Op Twitter delen ze bovendien hun verhaal, en momenteel hebben ze Pikachu inderdaad gevangen. Een gevecht met Ash en Charizard zit er echter wel aan te komen, dus het is nog maar de vraag hoe lang dat duurt.

Hieronder kun je het bericht beluisteren. Sluit jij je bij Team Rocket aan?

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 28 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

3 gedachten over “#TeamRocketTakeover

Geef een reactie