Tournament Update Rocket League nabij

Aankomende dinsdag kent Rocket League meer opties.

Eerder kondigde Psyonix al aan dat de Switch-versie van Rocket League een grafische update zal krijgen, maar daar blijft het niet bij. De grafische update bestaat uit het verbeteren van resolutie en grafische effecten. Hierin heeft de speler de keuze om de game in “Performance” en in  “Quality” modus te spelen. De eerste modus kent een resolutie van 900p/720p (docked/handheld) en kent daarbij 60fps. Dit is een grote stap vooruit ten opzichte van de huidige versie (720p/576p). Voor wie liever grafische effecten wil hebben, zal zijn heil kunnen vinden in de laatste modus. Hierbij kan gedacht worden aan lichteffecten en meer details. Dit gaat dan ook gepaard met een hoger resolutie in docked modus, namelijk 1080p. Aan al het moois hangt een prijskaartje en dat geldt ook voor deze modus. Door gebruik van meer grafische effecten kent deze modus minder fps, namelijk 30fps.

Naast een grafisch poetsbeurt zal de update gepaard gaan met de Tournament en de inmiddels vertrouwde Video Capture optie, waardoor je de ene goal en redding kan opnemen en delen op sociale media. In de onderstaande video wordt de update haarfijn uitgelegd.

Weet jij al met welke modus jij gaat spelen? Kwaliteit of prestatie? Laat het ons weten in de onderstaande berichtensectie!

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

Eén gedachte over “Tournament Update Rocket League nabij

  • 01/04/2018 om 06:41
    Permalink

    Dan neem ik aan dat als je online gaat spelen er automatisch naar Performance Mode wordt geschakeld. Anders ben je altijd in het nadeel als je in Quality Mode speelt. Je kan immers gamers tegenkomen die op een andere platform spelen en wel op 60fps draaien. Dan ben je met 30 fps altijd in het nadeel, want er wordt dan trager gereageerd op je commando’s.

Geef een reactie