Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Tijd voor het volgende Splatfest

Na het kip en het ei dilemma van vorige keer gaat het dit keer om een iets persoonlijkere keuze.

Maandelijks organiseert Nintendo een Spaltfest. Een speciaal evenement binnen Splatoon 2. Volgend weekend is het weer zo ver. Dit keer de vraag, wil je zoete of zoute popcorn?

De laatste dagen hebben we genoeg nieuws over Splatoon 2. Zo is er vandaag een nieuwe map online gekomen. Ook kan je vanaf vandaag aan de slag met een nieuw wapen. Nu is er dus ook nog de aankondiging van een nieuw Splatfest.

Tijdens een Splatfest nemen twee teams het tegen elkaar op in potjes grondgevecht. Het thema van het komende Splatfest gaat over popcorn. Houd je van zoete of van zoute popcorn? Vanaf vandaag kan je op het plein in Splatoon je keuze maken. Je krijgt dan een speciaal Splatfest shirt dat hoort bij jouw team.

Vanaf volgende week zaterdag kan je dan aan de slag gaan. Dit keer zal het Splatfest alleen beschikbaar zijn voor Europese spelers. Amerikanen hebben op hetzelfde moment ook een Splatfest maar dan met een ander thema. Zij hebben de keuze tussen honkbal of voetbal.

Naast deze nieuwe maps, wapens en een Splatfest wordt in april ook de grote 3.0 update van Splatoon 2 verwacht. Een maand om naar uit te kijken dus!

Weet jij al voor welk team jij gaat in het komende Splatfest? Laat het weten in de reacties.