Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe beelden The Banner Saga 3

De geliefde indie serie komt deze zomer naar de Switch.

De geliefde indie serie komt deze zomer naar de Switch.

Tijdens een Hands-on heeft Eurogamer de kans gekregen om The Banner Saga 3 te proberen. De gemaakte beelden hiervan kun je hieronder bekijken. Let wel op: vanwege het feit dat dit alweer het derde deel is uit de trilogie is kun je spoilers uit deel 1 & 2 verwachten.

The Banner Saga 3 zal het derde en laatste deel zijn van de serie, dat zich afspeelt in een door Noorse mythologie geïnspireerde wereld. De eerdere games hebben alom lof ontvangen voor de manier waarop het storytelling en verhaal gedreven keuzes combineert met roleplaying en turn-based strategy gameplay. De game komt deze zomer naar de Switch, een concrete release datum is nog niet bekend.