Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwste DLC Fire Emblem Warriors nu beschikbaar

Het derde deel van dit DLC pack staat in het teken van Fire Emblem Awakening. Wij hebben alvast wat beelden voor je.

Het spel Fire Emblem Warriors is een van de minder bekende spellen voor de Nintendo Switch (en New 3DS). Het spel kwam de week voor Super Mario Odyssey uit. De makers van het spel proberen het interessant te houden door verschillende DLC packs uit te brengen. Vandaag tijd voor het derde deel.

Fire Emblem Warriors is het tweede spel waarbij de Warriors serie gecombineerd wordt met een Nintendo serie. Eerder hadden we Hyrule Warriors op de Nintendo WiiU. In Fire Emblem Warriors ga je met een van de vele speelbare karakters de strijd aan om hordes vijanden te verslaan. Door gebruik te maken van speciale combo’s kan je in een klap tientallen monsters verslaan.

Om dit spel interessant te houden komen er dus verschillende DLC packs uit. Het derde DLC pack staat in het teken van Fire Emblem Awakening en bevat de volgende personages en andere toevoegingen:

Personages

  • Owain (zwaardvechter)
  • Tharja (duistere tovenaar)
  • Olivia (danseres met zwaard)

History Maps

  • Scion of Legend
  • Exalt Emmeryn
  • Caravan Dancer

Verder zitten er een aantal karakterspecifieke wapens in het spel en zullen er nieuwe skills beschikbaar zijn.

Om dit derde DLC pack te kunnen downloaden zal je ook de 1.5.0 update van het spel nodig hebben. Deze verhoogt het maximale levels van je personages van 130 tot 150. Ook ondersteunt versie 1.5.0 de schermopname functie van de Switch. Vanaf nu kan je dus al je vette combo’s opslaan om te delen op sociale media!

In onderstaande video heb je bijna een half uur aan beeldmateriaal. Alles omtrent de nieuwe update én de DLC zal worden behandeld.