Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Mario krijgt nieuwe kostuums in Super Mario Odyssey

Verkleed je nu als honkballer of trek een 'Satellaview' outfit aan.

Vanaf vandaag zijn er weer twee nieuwe outfits beschikbaar voor Super Mario Odyssey. Dit keer gaat het om een basketbal outfit en een ‘Satellaview’ outfit. 

Eerder werd via een datamine al bekend dat er nog meer nieuwe outfits aan zaten te komen. Vandaag zijn twee van deze outfits online gekomen. Zowel het ‘Satellaview’ outfit als het basketbal outfit bestaan uit twee delen. Een broek/shirt combinatie aan de ene kant en een helm aan de andere kant.

Het basketbal outfit heeft een wit pak met blauwe strepen. Ook zitten er verschillende blauwe details op het pak. Denk bijvoorbeeld aan de blauwe riem en blauwe stiknaadjes. Op het pak is de “M” van Mario geborduurd. De helm heeft Mario’s klassieke rode kleur. Deze helm heeft extra bescherming bij de oren voor afzwaaiende ballen. Het basketbal outfit kost 3000 in-game coins. De helm kost ook nog eens 1500 coins. In het totaal ben je dus 4500 coins kwijt voor dit complete outfit.

Het ‘Satellaview’ outfit is gebaseerd op een accessoire van de Nintendo Super Famicom. Had je dit accessoire dan kon je met je spelcomputer ook satelliet signalen ontvangen. Via die satelliet verbinding werden verschillende games verstuurd die vervolgens op het systeem gedownload konden worden. De Satellaview is nooit buiten Japan verschenen en is hier dus niet zo bekend. Het outfit ziet er redelijk futuristisch uit. Dit outfit is duidelijk goedkoper dan het basketbal outfit. Het pak kost je 1000 in-game coins en voor de helm betaal je slechts 500 coins.

Beide outfits zijn vanaf nu beschikbaar in Super Mario Odyssey. Heb je niet genoeg munten om de outfits te kopen? Speel dan nog een paar potjes Balloon World, op die manier kan je snel veel coins verzamelen!