Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

The Incredibles LEGO-game nu écht bevestigd

Nadat eerst al wat geruchten gingen en er via een speelgoedset bevestiging leek te komen heeft Warner Bros. nu ook zelf aangekondigd dat de game eraan komt.

Eerder schreven we op Daily Nintendo al dat er een LEGO-game van de Incredibles aan leek te komen. Vandaag heeft ook Warner Bros. zelf dat bevestigd. 

Al lange tijd waren er geruchten dat er een LEGO-spel van deze film gemaakt zou worden. Nooit werden deze bevestigd. Tot er een tijd terug op de handleiding van een speelgoedset van LEGO stond dat er een game bij zat. Voor veel mensen was dat genoeg bevestiging toch bleef Warner Bros. nog even stil. Over een eventuele releasedatum was ook nog niks bekend. Deze is vandaag, samen met nieuwe informatie en een trailer, bekend gemaakt.

In Europa zal het spel 27 juni verschijnen, gelijktijdig met de première van de tweede Incredibles film. Het spel zal verschillende personages uit de film bevatten. Het verhaal van het spel zal zowel scènes uit de eerste als de tweede film bevatten. De superhelden film in combinatie met de hoeveelheid humor die we van LEGO-games gewend zijn beloven veel goeds.

Het gehele spel zal speelbaar zijn in een singleplayer speelstand maar ook in een coöperatieve speelstand voor twee spelers. Zo kan je samen met een vriend of vriendin spelen. Ook zijn LEGO-games door deze coöperatieve stand goed speelbaar voor een jong kind met zijn/haar ouder(s).

Wil je alvast in de stemming komen, bekijk dan onderstaande aankondigingstrailer. Verwacht er echter niet te veel van, gameplay beelden krijgen we helaas nog niet te zien.