Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Regalia: Of Men and Monarchs Royal Edition verschijnt op 12 april

Speel deze tactische RPG vanaf 12 april beschikbaar op de Nintendo Switch

De gamestudio Crunching Koalas heeft vandaag aangekondigd dat deze tactische RPG vanaf 12 april beschikbaar zal zijn voor de Nintendo Switch.

De titel “Regalia: Of Men and Monarchs – Royal Edition” is een hele mond vol. Eerder verscheen Regalia: Of Men and Monarchs al op de PC. Het feit dat er Royal Edition in de naam staat geeft al aan dat dit niet enkel het spel is. Naast de volledige game zal ook de Unending Grimoire DLC toegevoegd worden. Deze oneindige speelmodus zorgt meteen al voor urenlang speelplezier.

Het verhaal van het spel zal draaien rondom de wederopbouw van een koninkrijk. Terwijl je dat doet zal je verschillende vriendschappen aangaan die met je meegaan als je een queut te vervullen hebt. Voor de gevechten is gekozen voor een turn-based stijl, vergelijkbaar met dat uit de Pokemon spellen.

Uniek aan het spel is de mogelijkheid om gevechten over te slaan. Lukt een gevecht niet? Sla het over! Heb je even geen zin in een gevecht? Sla het over! Wil je meteen weten welke plottwist eraan zit te komen en daarvoor niet eerst het gevecht aangaan? Sla het over! Op die manier proberen de makers het spel geschikt te maken voor ieder soort speler. Zowel de hardcore gamer die fan is van (j)RPG’s als ook de spelers die gewoon lekker van het verhaal willen genieten.

Een trailer van het spel is hieronder te bekijken. Zoals gezegd kan je vanaf 12 april aan de slag gaan in deze RPG.