Nieuwe concept art van Super Mario Odyssey gedeeld

Nintendo belicht nieuwe concept art in de nieuwe game van onze besnorde loodgieter.

Nintendo deelt zo nu en dan nieuwe concept art van Super Mario Odyssey. Deze tekeningen laten een beeld zien hoe de game zich bevond in het beginstadium. Vandaag zien we hoe de lampen van Bonneton er eerst uit zouden zien. Zoals op onderstaande afbeelding is weergegeven, zouden we eerst lantaarnpalen krijgen met meerdere lampen. Helaas heeft dit concept de game niet gehaald.

 

 

Robin

Hey, ik ben Robin en ben 19 jaar. Mijn favoriete genres zijn metroidvania's, RPG's en games met een goede mysterieuze sfeer. Mijn favoriete games zijn de Phoenix Wright-games, Ghost Trick en de Mother-serie.

Eén gedachte over “Nieuwe concept art van Super Mario Odyssey gedeeld

Geef een reactie