Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Hasbro brengt nieuwe versie Monopoly Gamer uit

Dit keer met een Mario Kart-tintje.

Dit keer met een Mario Kart-tintje.

Vorig jaar bracht Hasbro Monopoly Gamer uit: een Monopoly met locaties, personages en regels uit de Super Mario-serie. Het bedrijf heeft nu Monopoly Gamer: Mario Kart Edition onthuld, die vanaf vandaag in Noord-Amerika verkrijgbaar is.

In Monopoly Gamer: Mario Kart Edition racen spelers om een Grand Prix-kaart. De bekende Monopoly-straten zijn allemaal vervangen door locaties uit de Mario Kart-franchise, zoals Rainbow Road en Bowser’s Castle. Mario Kart-voorwerpen zoals schilden en bananenschillen kunnen ook worden gebruikt.

Monopoly Gamer: Mario Kart Edition biedt Mario, Princess Peach, Luigi en Toad als speelbare personages bij de lancering. Vanaf dit najaar kunnen liefhebbers ook speciale ‘Power Packs’ kopen, welke extra personages bevatten, waaronder Bowser, Rosalina, Shy Guy, Metal Mario, Donkey Kong en Yoshi.

Je kunt Monopoly Gamer: Mario Kart Edition vanaf vandaag bij GameStop kopen voor $ 29,99. Vanaf deze zomer ligt het spel ook bij andere retailers in de schappen. Het is vooralsnog onduidelijk of het spel ook in Nederland gaat verschijnen. De vorige editie van Monopoly Gamer lag niet lang na de Amerikaanse release ook hier in de winkels.