Verpakking Dark Souls amiibo bekend gemaakt

Voor veel mensen zal het maar een doosje zijn. Voor anderen is het een deel van de verzameling. Vandaag werd bekend hoe de verpakking van de Dark Souls amiibo eruit komt te zien. 

Tijdens de Nintendo Direct een aantal weken geleden werd de amiibo van Dark Souls al aangekondigd. De Solaire of Astora Amiibo laat je de “Praise the Sun” move al vanaf het begin van het spel gebruiken.

Bij de aankondiging van de amiibo werd al enthousiast gereageerd. Een verpakking was tot op heden nog niet bekend, maar vandaag verscheen hij in de nieuwe editie van Famitsu, een tijdschrift wat zich focust op games. Daarin is het doosje waarin deze amiibo verpakt zal zitten bekend gemaakt. Het gaat hier natuurlijk wel om de Japanse editie van het doosje. Uit het verleden is echter gebleken dat deze vaak nauwelijks verschilt met de Amerikaanse of Europese editie van de doosjes.

De amiibo zal gelijktijdig met de game verschijnen op 25 mei van dit jaar. Bekijk de Japanse verpakking van de Solaire of Astora amiibo hieronder.

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

Eén gedachte over “Verpakking Dark Souls amiibo bekend gemaakt

Geef een reactie