Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Ultieme editie Shantae: Half-Genie Hero heeft releasedatum

De geestige game komt eind april uit voor de Nintendo Switch.

De geestige game komt eind april uit voor de Nintendo Switch.

Shantae: Half-Genie Hero is de vierde game in de serie en vertelt het verhaal van een half-geest, Shantae, die kan transformeren in verschillende dieren. Naast verschillende transformaties kent de heldin unieke vaardigheden om vijanden te verslaan. De platformer heeft al menig gamer kunnen bekoren en vindt nu ook zijn weg naar de Nintendo Switch. De port uit 2016 zal 27 april voor Nintendo’s console uitkomen en doet dit met een mooie editie.

De mooie editie gaat gebukt onder de subtitel Ulimate Edition en doet zijn naam eer aan als je kijkt naar de inhoud van het pakket. De editie kent de volledige game op cartridge, inclusief alle DLC, een CD met dertig nummers en een gave artbook. Voor wie een pre-order had staan heeft veel kans op dat de editie automatisch wordt omgezet in deze editie, maar het is altijd goed om dit te controleren bij jouw leverancier. De editie is in het onderstaand plaatje te bewonderen.