29/05/2020

Jouw online Nintendo Magazine

Pokémon GO update voegt missies toe

Binnenkort kan je door middel van missies op zoek gaan naar Mew in Pokémon GO.

Binnenkort kan je door middel van missies op zoek gaan naar Mew in Pokémon GO.

Later deze week verschijnt de volgende grote update voor Pokémon GO. Met deze update zullen er onderzoekstaken beschikbaar komen voor de spelers van het spel. Deze taken zijn onderverdeelt in Field Research en Special Research. Field Research taken zal je kunnen ontvangen door het draaien aan PokéStops. Special Research taken komen rechtstreeks van Professor Willow af.

Beide soort taken zullen goede beloningen geven zoals items of het tegenkomen van een speciale Pokémon. Door de verschillende niveaus qua moeilijkheid van de taken is het voor iedereen leuk om te blijven spelen. Bij het behalen van een Field Research taak krijg je één keer per dag een stempel. Heb je er zeven dan behaal je een Research Breaktrough waarbij je zelfs een legendarische Pok;emon kan tegenkomen waaronder Mew. Een paar screenshots zijn hieronder te zien.