Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

All-Star Fruit Racing komt naar de Switch.

All-Star Fruit Racing
In juli zal er een nieuwe racegame op de Switch verschijnen. Maak kennis met All-Star Fruit Racing.

In juli zal er een nieuwe racegame op de Switch verschijnen. Maak kennis met All-Star Fruit Racing.

Ga uit je dak in een nieuwe kartracer welke komende juli op de Switch verschijnt. All-Star Fruit racing is een actievolle racegame waarin alles uit de kast moet halen om de beste te zijn in de carriëre modus, jezelf kan uitdagen in de zelfgemaakte toernooien met extra gametypes zoals uitschakel races. Race rond op bijzondere banen waar bijvoorbeeld sneeuwballen die je kunnen verpletteren naar beneden vallen.

Naast al deze singleplayer modi zijn er ook mogelijkheden om je vrienden uit te dagen in de split-screen modus voor maximaal vier spelers. Maak door middel van vrij te spelen onderdelen jouw perfecte kart en domineer de racebanen. Bekijk de eerste trailer hieronder.