Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Remothered: Tormented Fathers komt naar de Switch

Probeer te overleven in deze (survival) horror game!

Dit spel verscheen eerder dit jaar al op de PC. Een PlayStation 4 en Xbox One release zat er al aan te komen. Nu is ook een Switch-versie bevestigd.

Remothered: Tormented Fathers is een spel binnen het survival horror genre. De makers geven aan dat psychologie een belangrijke rol zal spelen binnen het spel. Het zal lastig zijn om de lijn tussen goed en kwaad te vinden. Er zullen verrassende plottwists in het spel zitten die ook nog eens emotioneel uit kunnen pakken.

Het verhaal gaat over een vrouw van 35. Zij doet onderzoek naar een vermist meisje en komt daarbij in het huis van dokter Richard Felton terecht. De dokter heeft al snel door dat de vrouw andere bedoelingen heeft dan enkel het onderzoeken van deze vermissing. Op dat moment veranderd ook het lot van de vrouw…

Dit spel wordt vooral geprezen vanwege de ontzettend goede muziek. Nobuko Toda is de componist. Hij componeerde eerder voor bijvoorbeeld de Halo en Final Fantasy games. Dat belooft veel goeds dus!

Een releasedatum voor de Switch-versie van dit spel is nog niet bekend. Wel is er al een trailer van de PC versie, deze kan je hieronder bekijken.