Livestream toont nieuwe Valkyria Chronicles 4 beelden

Oorlog spelen op je Switch.

SEGA liet nieuwe beelden zien van deze langverwachte titel tijdens hun livestream.  De gemaakte beelden kun je hieronder bekijken.

Valkyria Chronicles 4 vertelt het verhaal van commandant Claude Wallace, die met zijn squadron E moet proberen een riskant plan ten uitvoer te brengen om de oorlog tussen de Atlantic Federation en de Autocratic Eastern Imperial Alliance te winnen. De game maakt gebruik van het BLiTZ-gevechtssysteem, wat deels turn-based strategy, deels RPG en deels real-time 3rd person shooter is. Vanaf lente 2018 zullen Japanse gamers met Valkyria Chronicles 4 aan de slag kunnen, terwijl de westerse fans iets langer moeten wachten.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 28 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie