Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe gameplay beelden RollerCoaster Tycoon Switch

Klik snel verder voor tien minuten aan gameplay!

Afgelopen week was de Game Developers Conference (GDC) in San Fransisco. Daar kregen we onderstaande beelden van RollerCoaster Tycoon Switch te zien.

De beelden zijn gemaakt door een tv waarop het spel gespeeld werd te filmen. Het is daardoor moeilijk in te schatten hoe de grafische kwaliteit van het spel gaat zijn. De beelden beginnen met een bijna leeg park. Er staan enkele attracties maar er liggen nog geen paden en ook het terrein is nog erg saai. Gaandeweg worden paden aangelegd, muren gebouwd en komt er ook een rivier door het landschap.

Na iets meer dan vijf minuten zit er een flinke knip. In een keer springen we over naar een park wat al erg compleet is. Zowel qua attracties als ook qua aankleding van het terrein. Net iets voor de negen minuten schakelen we weer terug naar het simpele park uit het begin. Dit keer zien we het alleen in handheldmodus in plaats van op de tv. Vervolgens, een kleine minuut later, zien we weer een ander, compleet, park op de tv. Genoeg interessante beelden dus.

Het geluid is niet altijd goed te verstaan maar wat wel duidelijk gezegd wordt is informatie over de grafische kwaliteit van het spel. Tijdens de lancering zal het spel lopen op 30 beelden per seconden. In dockedmodus zal dat zijn op 1080p en in handheldmodus op 720p.

Bekijk de gameplay hieronder.