Nieuwe beelden A Duel Hand Disaster: Trackher

De enige split-screen single player game komt naar de Switch!

In A Duel Hands Disaster: Trackher bestuur je 2 schepen tegelijkertijd, door middel van een split screen. Aan de linkerkant van het scherm vernietig je vijanden om punten te rijgen, terwijl je aan de rechterkant rescources verzameld. Het linker schip neemt geen schade, het rechter schip wel. Het belangrijkste is echter om niet teveel risico te nemen. Als je doorspeelt tot je dood bent verlies je niet alleen je score, maar het reset ook je leaderboard positie, in alle categorieën.

De game werd afgelopen augustus aangekondigd voor de Switch. Een concrete release datum is nog niet bekend. De nieuwe beelden kun je hieronder bekijken.

 

 

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 28 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie