Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

GameXplain gaat aan de slag met Direct beelden Mario Tennis Aces

De analyseer machine draait weer op volle toeren.

Bij iedere grote Nintendo game gaat GameXplain aan de slag met hun analyseer machine. Zo proberen ze alle details, geheimen en verrassing te vinden.

 

In deze aflevering gaan ze in op verschillende aspecten van het spel. Ze beginnen met het aantal speelbare personages in de game. Tijdens de direct werd al gezegd dat het er minstens 15 zouden zijn. De mannen van GameXplain denken dat we eerder aan 18 tot 21 personages moeten denken. Vervolgens gaan ze in op de nieuwe energiemeter in het spel. Deze zal opladen door bepaalde bewegingen correct uit te voeren. Uiteindelijk kan je hiermee speciale aanvallen en trucs gebruiken om het je tegenstanders extra lastig te maken. Hoe snel de meter vol loopt en hoeveel energie nodig is voor een bepaalde truc wordt allemaal besproken in de video.

Nadat alle speciale bewegingen behandeld zijn gaan ze kort in op de verschillende banen waaruit gekozen kan worden. Zo lijkt één baan rechtstreeks over te komen uit het WiiU spel Mario Tennis Ultra Smash. Ook wordt de verhaalmodus besproken met alles wat daarbij komt kijken. Bij een aantal zaken verwijzen ze terug naar hun eerdere analyse van de aankondigingstrailer. Daarom heb ik beide video’s hieronder geplaatst. Neem er wel je tijd voor, GameXplain’s video’s staan er niet om bekend dat ze kort zijn!

Veel kijkplezier!

Analyse video 1: Aankondigingstrailer beelden

Analyse video 2: Nintendo Direct beelden