Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Steins;Gate Elite komt naar het westen

Steins;Gate ELITE
Keep the past, for all intents and purposes, where it is.

Keep the past, for all intents and purposes, where it is.

Al eerder was bevestigd dat Steins;Gate Elite in Japan naar de Switch zou komen. Dankzij de Canadese website van Amazon weten we nu ook dat Steins;Gate Elite gelokaliseerd wordt. De game is een visual novel, maar er is ook een anime-serie over gemaakt. In de game zal je dus veel gaan lezen en moet je zelf keuzes maken. Deze keuzes hebben invloed op het verloop van het verhaal.

Steins;Gate Elite is een volledige remaster van het originele spel, Steins;Gate. In deze remaster worden cutscenes gebruikt van de anime. In de game volg je het tijdreis-avontuur van Rintarō Okabe. Zijn vrienden en hij kunnen het verleden aanpassen via e-mails met een aangepaste magnetron. Maar is het wel verstandig om het verleden aan te passen?

Helaas is er nog geen Engelse trailer verschenen, maar we hebben wel de Japanse trailer toegevoegd, zodat je een idee hebt hoe het eruit gaat zien.