Launch trailer Toki Tori Switch

Hoewel het nog een week duurt voordat de originele Toki Tori naar de Switch komt is er vandaag een launch trailer verschenen. 

De eerste versie van het spel Toki Tori verscheen in 2001 voor de GameBoy Color, 17 jaar geleden dus. Zelfs dat spel was al gebaseerd op een spel uit 1994. Dus Toki Tori gaat al een hele tijd terug. Hij is sinds 2001 al op verschillende platformen verschenen. Nintendo’s platformen zijn daarbij wel favoriet. Het spel verscheen op de GameBoy Color, Wii, 3DS, WiiU en volgende week dus ook voor de Switch.

Deze versie op de Switch zal meer dan 80 puzzels bevatten verdeeld over vijf werelden. Ook zullen de specifieke eigenschappen van de Switch goed benut worden. Zo wordt er gebruik gemaakt van de HD trilfunctie en is het ook mogelijk om video opnames te maken binnen het spel. Het spel zal vloeiend 60 beelden per seconden aankunnen in zowel handheld- als dockedmodus.

Bekijk de launchtrailer hieronder.

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

Eén gedachte over “Launch trailer Toki Tori Switch

Geef een reactie