Gratis prequel van Detective Pikachu als e-book

Vanaf vandaag kan je in de huid kruipen van Detective Pikachu. Wil je weten hoe dit verhaal begint, lees dan dit e-book. 

In het spel Detective Pikachu is het jouw taak om verschillende casussen op te lossen. Zoals gewoonlijk bij een spel begin je bij casus 1. Echter is er bij Detective Pikachu ook een casus 0. Deze casus is niet te vinden in het spel maar is beschikbaar in boekvorm, e-book wel te verstaan.

Het boek heeft de titel Detective Pikachu: Episode 0 – Eevee’s Case. De casus speelt zich dus af rondom het personage Eevee. In Japan werd dit boek fysiek uitgegeven als pre-order bonus. In Europa en Amerika zullen we het moeten doen met deze digitale variant. Het boek is gratis te downloaden via de iBook Store, Amazon Kindle Store en Rakuten Kobo eBook Store. In de iBook Store kon ik het boek zojuist nog niet vinden, in de Amazon Kindle Store staat het boek al wel.

Detective Pikachu: Episode 0 – Eevee’s Case zal gratis te downloaden zijn tot 15 mei. Daarna verdwijnt het boek weer uit de digitale winkels. Wacht dus niet te lang met het downloaden. Krijg jij het spel later vandaag binnen dan is het leuk om via dit boek alvast een beetje warm te worden voor de game! Heel erg veel lees- en gameplezier gewenst.

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

2 gedachten over “Gratis prequel van Detective Pikachu als e-book

Geef een reactie