Nieuwe beelden Hyrule Warriors: Definitive Edition

Ruim 13 minuten aan footage van Hyrule Warriors: Definitive Edition.

Vanaf 18 mei mag Link weer losgaan op de Nintendo Switch met Hyrule Warriors Definitive Edition en hieronder hebben we nieuwe beelden voor je. De game bevat de volledige verhaalmodus, alle 29 personages en alle Adventure Mode-kaarten van zowel de Wii U- als 3DS-versie van Hyrule Warriors. De game is te spelen in 1080p in tv-stand en in twee speler multiplayer met één paar Joy-Con. Als extraatje bevat de game kostuums gebaseerd op Link en Zelda zoals ze verschijnen in The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Bekijk de nieuwe video hieronder.

Eén gedachte over “Nieuwe beelden Hyrule Warriors: Definitive Edition

  • 22/03/2018 om 09:38
    Permalink

    Die animaties van Zelda en Link zijn FAN-TAS-TIES. In 60fps zie ik ook goed hoe goed de animaties van Linkle al waren. Scherpere textures, hogere framerate, iets van HDR-achtige belichting (hoop dat het minder afleidt dan in Xenoblade Chronicles 2) en eindelijk als botw Zelda spelen!
    Kan niet wachten tot dit ook voor ons beschikbaar is.

Geef een reactie