Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Derde lading Fire Emblem Warriors DLC verschijnt volgende week

Afsluitende pakket bevat Fire Emblem Awakening-content.

Afsluitende pakket bevat Fire Emblem Awakening-content.

De officiële Japanse website van Fire Emblem Warriors heeft bevestigd dat het laatste DLC-pakket voor de game volgende week donderdag zal verschijnen in de Nintendo eShop. Dit pakket voegt een boel content gebaseerd op Fire Emblem Awakening toe, waaronder Olivia, Tharja en Owain. Alle Awakening-personages krijgen een nieuw broken armour-outfit, Chrom, Lissa en Cordelia krijgen daarnaast alle drie een extra nieuw kostuum om vrij te spelen.

De DLC gaat gepaard met een nieuwe update, welke ook video capture toevoegt aan de game. Hiervoor hoef je de DLC niet gekocht te hebben. Als je benieuwt bent hoe de Awakening-helden er in actie uitzien, kun je hieronder een boel nieuwe afbeeldingen bekijken.