Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Rick & Kine & Coo trailer voor Kirby Star Allies

Het eerste 'personage' van de eerste update.

Het eerste ‘personage’ van de eerste update.

Tijdens de afgelopen Nintendo Direct is bevestigd dat Kirby Star Allies na de release een aantal updates zal krijgen die extra Dream Friends zullen toevoegen. Dream Friends zijn klassieke Kirby-personages die de roze held kunnen bijstaan op zijn avontuur. Bij de release was het al mogelijk om Bandana Waddle Dee, King Dedede en Meta Knight te spelen, maar vanaf volgende week sluiten nog drie personages zich daarbij aan.

Het eerste personage is eigenlijk een combinatie van Kirby’s originele drie Animal Friends uit Kirby’s Dream Land 2. Rick, Kine en Coo wisselen tussen elkaar en hebben een grote variatie aan aanvallen. Zo kan Rick vuurspuwen en in een rollende steen veranderen, kan Coo een parasol gebruiken als wervelwind en zijn veren schieten en kan Kine vijanden – en zichzelf – onderwater bevriezen. Een nieuwe trailer, die hieronder te bekijken is, laat al deze nieuwe acties zien.

De eerste update van Kirby Star Allies verschijnt woensdag 28 maart en voegt Rick & Kine & Coo, Marx en Gooey toe als Dream Friends en speelbare personages.