Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Lanceringstrailer voor Attack on Titan 2

On that day, mankind received a grim reminder.

On that day, mankind received a grim reminder.

Vandaag verschijnt Attack on Titan 2 op de Nintendo Switch en dat viert Koei Tecmo door een lanceringstrailer in elkaar te zetten. Het verhaal van de game volgt het tweede seizoen van de anime, maar bevat ook originele verhalen onder supervisie van de schrijver en illustrator van de manga, Hajime Isayama.

Spelers kunnen hun eigen personage maken die zich bij de Scout Regiment voegt met de rest van de cast. De verhaalmodus behandelt de eerste twee seizoenen van de anime en speelt zich af vanuit het gezichtspunt van je eigen personage. De speler wordt opgedragen om de beruchte titanen te verslaan in grote, open gebieden. De verhaalmodus kan volledig in co-op gespeeld worden.

Attack on Titan 2 ligt vanaf vandaag in de winkels en is te downloaden in de Nintendo eShop.