Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Indie titel Garage komt naar de Switch

Deze top-down shooter komt ergens in de lente uit op de Nintendo Switch

Korte tijd na de Nindies Showcase was het tijd voor het volgende indie evenement. TinyBuild’s Hello Switch evenement.

Dit tweede evenement viel wat tegen. Het richtte zich slechts op één spel, namelijk Garage. Dat spel was eerder deze middag ook al tijdens de Nindies Showcase getoond. Het spel zal ergens in de lente uitkomen op de Switch.

Het spel Garage is ontwikkeld door Zombie Dynamics en uitgegeven door TinyBuild. In deze top-down shooter speel je een ex-drugsdealer met de naam Butch. In een ondergrondse parkeergarage ontdek je een geheim. Er zitten gemuteerde monsters en zombies, het is jouw taak deze te verslaan.

In deze game zal je veel interactieve elementen vinden. Zo kan je verschillende voertuigen besturen maar is het bijvoorbeeld ook mogelijk om te voetballen met het hoofd van een zombie. Verder probeert het spel zich te kenmerken door middel van een goede balans tussen het overleven en het beheren van je munitie. Je kan dus niet onbeperkt blijven schieten.

TinyBuild heeft ook nog een trailer gepubliceerd waarin we te zien krijgen wat we van het spel kunnen verwachten. Veel actie, veel zombies, maar vooral, veel bloed! Bekijk deze trailer hieronder.