Indie titel Garage komt naar de Switch

Korte tijd na de Nindies Showcase was het tijd voor het volgende indie evenement. TinyBuild’s Hello Switch evenement.

Dit tweede evenement viel wat tegen. Het richtte zich slechts op één spel, namelijk Garage. Dat spel was eerder deze middag ook al tijdens de Nindies Showcase getoond. Het spel zal ergens in de lente uitkomen op de Switch.

Het spel Garage is ontwikkeld door Zombie Dynamics en uitgegeven door TinyBuild. In deze top-down shooter speel je een ex-drugsdealer met de naam Butch. In een ondergrondse parkeergarage ontdek je een geheim. Er zitten gemuteerde monsters en zombies, het is jouw taak deze te verslaan.

In deze game zal je veel interactieve elementen vinden. Zo kan je verschillende voertuigen besturen maar is het bijvoorbeeld ook mogelijk om te voetballen met het hoofd van een zombie. Verder probeert het spel zich te kenmerken door middel van een goede balans tussen het overleven en het beheren van je munitie. Je kan dus niet onbeperkt blijven schieten.

TinyBuild heeft ook nog een trailer gepubliceerd waarin we te zien krijgen wat we van het spel kunnen verwachten. Veel actie, veel zombies, maar vooral, veel bloed! Bekijk deze trailer hieronder.

Jop

Een gamende basisschool leraar van 24 jaar. Sinds de GameBoy Color al een fan van Nintendo. Hoewel ik Zelda game fantastisch blijf vinden speel ik tegenwoordig vaker Splatoon!

Eén gedachte over “Indie titel Garage komt naar de Switch

  • 21/03/2018 om 17:45
    Permalink

    Lijkt mij een leuke game waar je relaxed bij kan zitten. Heb namelijk een groot hart voor die indie games die niet zoveel kosten. Vaak is het ook nog dat ik de indies leuker vind dan de bekende games waar iedereen aan denkt als je de twee woorden “nintendo switch” laat vallen.

Geef een reactie