Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Geen Hollow Knight tijdens Nindies Showcase

Het is aftellen tot dat de Nindies Showcase begint. Langzaam krijgen we al steeds meer informatie te horen.

Over een paar uur gaat de Nindies Showcase van start. Een evenement waarbij de nieuwe indie titels aangekondigd worden. Hollow Knight is niet van de partij.

De ontwikkelaars van Hollow Knight, Team Cherry, hebben dat zojuist bekend gemaakt op Twitter. Ben je benieuwd wanneer dit spel dan wel verschijnt dan is er goed nieuws. In hetzelfde bericht gaven ze aan dat ze nog deze week een releasedatum bekend gaan maken.

Het spel Hollow Knight verscheen eerder al op de PC, Mac en Linux. De Nintendo Switch is de eerste console waarop Hollow Knight speelbaar zal zijn. In deze platformer speel je als een ridder, je bijzondere wapen “Knight’s Nail” gebruik je daarbij als een zwaard.

Verwacht later deze week dus meer informatie over de releasedatum en de ontwikkeling van dit spel voor de Nintendo Switch.