Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Winnaars Bit Dungeon+ prijsvraag bekend!

Afgelopen week kon je meedoen aan de prijsvraag om Bit Dungeon+ te winnen. Vandaag maken we de winnaars bekend. 

Afgelopen week kon je meedoen aan de prijsvraag om Bit Dungeon+ te winnen. Vandaag maken we de winnaars bekend. 

Nadat vorig weekend al de review van dit spel verscheen kwam er even later ook een prijsvraag uit om dit spel te winnen. In het totaal waren er achttien deelnemers. Met twee weg te geven prijzen was de kans dus best groot. Uiteindelijk zijn alle namen in de hoge hoed gestopt en zijn er twee gelukkige winnaars uitgekomen. Deze winnaars zijn:

@robertdh en @danklugia

Van harte gefeliciteerd met jullie prijs! Via pm zal contact met jullie opgenomen worden. Heb je nou niet gewonnen, niet getreurd! Zoals al werd opgemerkt in de reacties op deze prijsvraag komen er de laatste tijd genoeg prijsvragen voorbij. Blijf het dus zeker gewoon proberen!

Iedereen bedankt voor het meedoen en de mooie motivaties die jullie hebben gegeven om het spel te winnen. Tot de volgende prijsvraag.