Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Morgen nóg een indie event voor de Switch

Morgen stond de Nindies Showcase gepland. Nadat deze is afgelopen zal nog een volgend evenement plaatsvinden. Tinybuild's Hello Switch evenement. 

Morgen stond de Nindies Showcase gepland. Nadat deze is afgelopen zal nog een volgend evenement plaatsvinden. Tinybuild’s tweede “Hello Switch”-evenement. 

TinyBuild is een uitgever van verschillende indie games. Zij hebben aangekondigd om morgen ook met een evenement te komen. Namelijk het tweede “Hello Switch”-evenement. Tijdens dit evenement zullen nieuwe indie titels van deze uitgever uit de doeken worden gedaan. In het eerste “Hello Switch”-evenement werd onder andere “Hello Neighbor” aangekondigd.

De timing van het evenement is waarschijnlijk heel bewust gekozen. Het evenement zal namelijk precies een halfuur na Nintendo’s eigen evenement beginnen. Verwacht morgen dus een hoop indie nieuws op Daily Nintendo. Op welke titels zit jij nog te wachten?