LEGO-game van The Incredibles bevestigd

Honey, Where’s My Super Suit?

Al eerder dit jaar waren er geruchten over een mogelijke LEGO-game over The Incredibles, maar dankzij de nieuwe LEGO Juniors Incredibles 2 speelgoedset zijn deze bevestigd. Op de achterkant van de handleiding is namelijk onderstaande foto te zien. Hierop is te zien dat de game dit jaar onder andere op de Nintendo Switch zal verschijnen. Warner Bros. zal hoogstwaarschijnlijk snel nieuwe details geven over de game. Je kunt hieronder de volledige foto bekijken.

Robin

Hey, ik ben Robin en ben 19 jaar. Mijn favoriete genres zijn metroidvania's, RPG's en games met een goede mysterieuze sfeer. Mijn favoriete games zijn de Phoenix Wright-games, Ghost Trick en de Mother-serie.

4 gedachten over “LEGO-game van The Incredibles bevestigd

Geef een reactie