Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Een kijkje naar de octopus-vorm van de Octolings

Ander uiterlijk, zelfde functionaliteiten.

Ander uiterlijk, zelfde functionaliteiten.

Nintendo heeft vandaag nieuwe beelden op Twitter getoond waarin de octopus-vorm van de Octolings te zien is. Net als Inklings een inktvis-vorm hebben om snel door inkt te zwemmen, hebben Octolings een vergelijkbare kracht. Het enige verschil is hier wederom het uiterlijk, want de tweet bevestigd nogmaals dat er geen gameplayverschillen tussen de twee weekdieren zullen zijn.

De octopus-vorm van de Octolings was eerder al te zien in de verhaalmodus van Splatoon en Splatoon 2. De speelbare variant is echter een stukje kleiner, waarschijnlijk om beter aan te sluiten bij het formaat van de Inklings.

De Octolings zullen speelbaar zijn na aankoop en release van de Octo Expansion van Splatoon 2, welke deze zomer verschijnt. De DLC wordt op dit moment al aangeboden in de Nintendo eShop en de officiële site van Nintendo voor €19,99.