Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Prijsvraag] Win Bit Dungeon + – verlopen

In samenwerking met uitgever Dolores Entertainment mogen we twee exemplaren van Bit Dungeon + weggeven! Wat moet je doen om deze prijs te winnen? Lees snel verder.

In samenwerking met uitgever Dolores Entertainment mogen we twee exemplaren van Bit Dungeon + weggeven! Wat moet je doen om deze prijs te winnen? Lees snel verder. 

Jop gaf de game in zijn review al een dikke zeven. In het spel Bit Dungeon + vecht je je als ridder een baan door een groot labyrint. Onderweg kom je verschillende monsters tegen die er alles aan zullen doen om het je zo moeilijk mogelijk te maken! Gelukkig is er in het labyrint genoeg te vinden om je ridder sterker te maken. Ga op zoek naar nieuwe kleding en wapens en versla de sterke eindbazen. Ook kan je het opnemen in verschillende multiplayer standen. Zo kan je met maximaal vier personen de strijd aan gaan tegen het kwaad.

Wat moet je doen om kans te maken op dit spel? Laat in de reacties weten waarom je het spel graag zou willen winnen. Reageer daarnaast op nog minstens één ander nieuwsartikel of forumbericht. De prijsvraag loopt tot en met 19 maart 20:00. Het enige wat je dus nodig hebt om mee te kunnen doen is een account op Daily Nintendo. Heb je dat nog niet? Maak er dan hier snel en gratis een aan. Aan alle deelnemers: heel veel succes!

Redactionele crew alsmede moderators op de website van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaars worden zo snel mogelijk na het sluiten van de actieperiode bekend gemaakt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Prijzen worden per mail of PM verstuurd.