[Prijsvraag] Win Bit Dungeon + – verlopen

In samenwerking met uitgever Dolores Entertainment mogen we twee exemplaren van Bit Dungeon + weggeven! Wat moet je doen om deze prijs te winnen? Lees snel verder. 

Jop gaf de game in zijn review al een dikke zeven. In het spel Bit Dungeon + vecht je je als ridder een baan door een groot labyrint. Onderweg kom je verschillende monsters tegen die er alles aan zullen doen om het je zo moeilijk mogelijk te maken! Gelukkig is er in het labyrint genoeg te vinden om je ridder sterker te maken. Ga op zoek naar nieuwe kleding en wapens en versla de sterke eindbazen. Ook kan je het opnemen in verschillende multiplayer standen. Zo kan je met maximaal vier personen de strijd aan gaan tegen het kwaad.

Wat moet je doen om kans te maken op dit spel? Laat in de reacties weten waarom je het spel graag zou willen winnen. Reageer daarnaast op nog minstens één ander nieuwsartikel of forumbericht. De prijsvraag loopt tot en met 19 maart 20:00. Het enige wat je dus nodig hebt om mee te kunnen doen is een account op Daily Nintendo. Heb je dat nog niet? Maak er dan hier snel en gratis een aan. Aan alle deelnemers: heel veel succes!

Redactionele crew alsmede moderators op de website van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaars worden zo snel mogelijk na het sluiten van de actieperiode bekend gemaakt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Prijzen worden per mail of PM verstuurd.

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

19 gedachten over “[Prijsvraag] Win Bit Dungeon + – verlopen

 • 15/03/2018 om 18:30
  Permalink

  Het doet me denken aan een combinatie van Zelda en Binding of Isaac.
  Zelda is natuurlijk geweldig en Isaac krijgt veel lof.

  Alleen de sfeer in Isaac is iets wat me enorm tegenspreekt en waardoor ik die game ook nooit zou spelen.
  Bit Dungeon + daarentegen ziet er simpel, maar overzichtelijk en gewoon goed uit.
  Zie geen reden om dit niet te willen spelen.

 • 16/03/2018 om 13:07
  Permalink

  Wel een prijsvragenregen hier op DN hoor! 😀
  Ik zou waarschijnlijk erg veel plezier met dit spel beleven, omdat ik diep in mijn hart nog steeds geloof dat games uit het vroegere tijdperk vermakelijker en meer ‘puur’ zijn dan de hedendaagse games (waar ik overigens ook nog steeds enorm veel plezier aan beleef, don’t get me wrong). Ik heb wat dat betreft gewoon een zwak voor nostalgia en die gevoelens worden door beelden van dit spel wel bij mij opgewekt. 🙂

 • 16/03/2018 om 19:43
  Permalink

  Ik ontdekte bit dungeon + via een trailer op youtube, het leek me meteen een leuk spel om te spelen. Ik hou wel van pixelart en dungeonspellen, dus dit spel is ideaal voor me!

 • 17/03/2018 om 10:19
  Permalink

  Puzzels oplossen om kamers uit te komen? Na een aantal kamers beland je in een boss battle?
  Dus ik kan A Link to the Past…in 1 grote dungeon…met weinig/geen dialoog…spelen op mijn Switch?
  Count me in! Deze prijsvraag wil ik wel winnen.

 • 18/03/2018 om 08:24
  Permalink

  lijkt me een heel gaaf spel in de oude stijl lekker weinig pixels dat is superleuk ik heb
  een switch met 1 spel maar die heb ik uit als ik win heb ik ten minste weer iets leuks te doen op de switch

 • 18/03/2018 om 16:12
  Permalink

  ik ga binnenkort op vakantie en het lijkt me leuk om weer eens wat anders te proberen in bijv. het vliegtuig als mario kart of splatoon. Dus het lijkt me leuk om te winnen. Ook omdat een wat oudere sfeer geeft van het oude gamen en daar hou ik wel van.

 • 18/03/2018 om 21:34
  Permalink

  Ik zou deze game graag willen winnen, omdat ik het mij een erg leuke game lijkt en dankzij jullie review heb ik meer informatie over de game en weet ik dat ik het een leuke game ga vinden.

 • 19/03/2018 om 10:03
  Permalink

  Dit soort spellen, simpel ogend maar lastig om uit te spelen, zijn precies het soort spellen die ik vet vind. Het geeft men een soort Nes Zelda en mega-man feeling en je kan upgraden!! Super vet!

Geef een reactie