Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe beelden Last Day of June op de Switch

Gisteren lieten we op Daily Nintendo al de launch trailer zien van Last Day of June. Vandaag zijn er ook gameplay beelden opgedoken.

Gisteren schreven we al over dit spel wat sinds vrijdag in de Nintendo eShop staat. Vandaag zijn er nieuwe gameplay beelden opgedoken. 

In het spel Last Day of June beleef je de laatste dag van June en Carl. Zij zijn een geliefd echtpaar wat door een auto-ongeluk uit elkaar wordt gerukt. In het spel probeer je de geschiedenis te veranderen zodat het leven van June gered kan worden, of dit ook lukt zal je zelf uit moeten gaan zoeken…

Het YouTube account Nintendo Spotlight heeft dit spel al in handen en de eerste beelden online gezet. In deze Let’s Play laten ze de eerste twintig minuten van het spel zien. Omdat dit een erg verhalend spel is kunnen de onderstaande beelden al spoilers bevatten. Wil je het spel graag zelf spelen zonder het verhaal al te weten bekijk deze beelden dan niet.

Last Day of June is te koop in de Nintendo eShop voor €19,99.