Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Vier de lente in Rocket League

Haal de winterbanden maar van de auto af! De lente gaat beginnen en dat wordt groots gevierd.

Als je naar buiten kijkt heb je het niet echt door maar 21 maart begint de lente. Voor Psyonix reden voor een nieuw evenement in Rocket League. 

Vanaf maandag barst het feestje al los bij Psyonix, de makers van Rocket League. Tijdens het “Spring Fever” evenement kan je speciale ‘crates’ verdienen die te openen zijn met ‘flowers’ in plaats van de keys die je normaal nodig hebt. Deze flowers kan je verdienen door te spelen of je kan ze kopen met echt geld.

Wat er precies in deze speciale lente crates zit is niet bekend. Wel heeft Psyonix verschillende foto’s gepubliceerd waarin we onder andere nieuwe goal explosies en boost strepen zien. Ook zien we verschillende bloemige accessoires voor op je auto.

Het evenement loopt tot 9 april. Je hebt dus drie weken de tijd om zo veel mogelijk van deze unieke accessoires vrij te spelen.